Cantiknyer... Kreatifnyer... makan pun sodap nih!!!

8:45:00 PM Noor Akma 2 Comments


Sesaje nk syer gambar yg kreatif dan berseni ni....

Dah ambil gambar banyak2...

lepas tu... ngap!


2 comments:

Tocang Rambut Cantik2 ~ And then bergaya ala diva... !

10:27:00 PM Noor Akma 0 Comments

The Fishtail braid brings a different dimension to glam!
Cantik x...?
Sesiapa nk bergaya sakan bolehlah buat cam gini...
Ala2 diva gitu....!

p/s : Sesaja je nk share ngan korang ....hihi!!!


0 comments:

Ko tengok ni ngacau aku kt FB... Ntah apa2lah si mangkuk ni....!

9:01:00 PM Noor Akma 0 Comments


Ko ada kena mcam ni...... 
Ntah apa ajelah si mangkuk ni
xde koje lain agaknyer...!

Xdelah aku nk layan....
Buat melenguhkan tangan aku je menaip...
Suka atilah ko.... mangkuk....!
Aku x heran pun... 

p/s : eeei...x kenal lah..!!


0 comments:

Sayur Yang Paling Aku Suka,...Peria, Pahit Tapi Sangat Berkhasiat!!

3:56:00 PM Noor Akma 2 Comments




RASA peria memang pahit menyebabkan tidak ramai yang menggemarinya. Tetapi, kata orang tua, pahit itu elok, pahit itu ubat dan sememangnya, peria banyak khasiatnya, malah boleh dijadikan hidangan enak jika kena cara memasaknya.

Jangan tak tau....

Peria penuh dengan kebaikan.... antara lainnya :

Penjagaan kulit
Peria boleh menghalang jerawat tumbuh berleluasa pada kulit muka kerana mengandungi ciri penulenan darah. Kulit muka juga akan nampak lebih berseri-seri.

Perangsang imun
Minum segelas jus peria setiap pagi dapat membantu menguatkan sistem imun dalam badan. Sistem imun ibarat ‘pengawal keselamatan’ yang menghalang penyakit menyerang.

Penjagaan mata
Peria juga seperti lobak, mengandungi karoten yang tinggi. Karoten dapat mengurangkan masalah mata.

Menurunkan berat badan
Peria dapat merangsang hati untuk rembesan jus hempedu yang sangat penting untuk meningkatkan metabolisme badan.

Baik untuk perut
Peria sememangnya ejen pencernaan yang bagus dan boleh menghalang sembelit kerana ia mengandungi selulosa yang juga sumber serat terbaik.

Begitulah hebatnya peria yang juga dikenali kambas, walaupun berasa pahit dan ramai yang kurang menyukai sayur itu, ternyata ia mempunyai banyak kebaikan. Justeru, ketepikan soal pahit dan cuba nikmati ‘kemanisan’ yang dimiliki peria. Antara pelbagai khasiat yang terdapat dalam sayur itu ialah mengandungi protein, lemak, mineral, serat, karbohidrat, vitamin dan kalsium.

p/s Lepas ni...belajar2 le makan peria.... Sedap tau...!

2 comments:

Mat Salleh Nak Berkawan kt FB ~ Upenya Awang itam yg menyamar.... betul x??

9:54:00 AM Noor Akma 0 Comments


Korang selalu x dpt mssg dr mat salleh yg nk berkwan kt FB....

Huh.... mesti berlambak....kan?

Siap puji2 lagi.... pretty bagai....

Ceee... kita jawab ckit...

Lagilah....

Ingat apa.... senang sangat ke kita nk lentok bila dengar ayat power dia tu....

Power lah sangat.....!

Org yg x cukup akal je yg boleh terpedaya....

Aku.... idak lee...

Lebih2 lagi aku takut mcm cerita kt suratkhabar tu...

Dahlah kena tipu bagai... konon2 ada kt oversea n nk bagi hadiah 

Upe2nya dia ada kt cni  dan yg menipu tu plak.... 

Awang itam upenya...

Hampehhh....!!

p/s : So... x payah lah layan orang yg x dikenali kt FB.....buat mengabeskan masa je...


0 comments:

Dwi Fungsi ~Baju T.... sesekali jadi skirt pendek...!

8:20:00 PM Noor Akma 0 Comments

@KWC fb
Canggih jugak idea ni....
Boleh plak tukar fungsi baju ni...
Ishh...ishhh...ishhh....
Kreatif idea...
But terlalu seksi...
huhu...

0 comments:

Ini buah apa....? Bukan durian, bukan rambutan tapi pulasan...

11:39:00 AM Noor Akma 0 Comments


Mula2 pokok ni berbuah....
Anak2 aku excited sungguh...
Eh..mummy... buah durianlah tu...
Aaaaa.... bannyaknya mummy... anak2 aku sibuk berceloteh
Hehe... jakun bebeno anak2 bandar ni..
Pokok durian pun x kenal...
Apa nk kato...
Diorang beso kt bandar kann!!


Pokok ni kt tepi rumah aku je... Puaslah makan buahnya....
Pokok ni setahu aku tuan rumah lama yg tanam....
Manis dan bersari buah ni.... huh!
Skrg ni buah ni dah tinggal ujung2 julai je...
Dah abis daaaaa...


p/s : Tunggu buah tahun depan plak.

0 comments:

Anak Kecil Main Api @ Warisan ~ Lagu patriotik yg membuat aku sebak.....

2:53:00 PM Noor Akma 0 Comments


@ google

Anak kecil main api
Terbakar hatinya yang sepi
Air mata darah bercampur keringat
Bumi dipijak milik orang

Nenek moyang kaya-raya
Tergadai seluruh harta benda
Akibat sengketa sesamalah kita
Cinta lenyap di arus zaman

Indahnya bumi kita ini
Warisan berkurun lamanya
Hasil mengalir ke tangan yang lain
Peribumi merintih sendiri

Masa depan sungguh kelam
Kan lenyap peristiwa semalam
Tertutuplah hati terkunci mati
Maruah peribadi dah hilang

Kini kita cuma tinggal kuasa
Yang akan menentukan bangsa
Bersatulah hati bersama berbakti
Pulih kembali harga diri

Kita sudah tiada masa
Majulah dengan maha perkasa
Janganlah terlalai teruskan usaha
Melayu kan gagah di nusantara

Melayu kan gagah di nusantara
Melayu kan gagah di nusantara

Lagu ni bukannya asing dengan aku
Masa aku bergiat dengan persatuan GPMS kt sekolah dulu dan dengan belia 4B di kampung dulu tu, aku sering diperdengar dan menyanyikannya....

Bila mengingatkan senario politik semasa kini .....
Lagu nilah yg sering terngiang2 ditelinga....
Sebak, pilu, hiba dan meremang bulu roma aku....

Kt perhimpunan UMNO kelmarin pun ada diselitkan lagu ni
Sesuai dan sangat kena dengan waktu skrg ni....

p/s : Aku bukannya racist, tp kita perlu beringat demi anak cucu kita dikemudian hari....

Nak dengar lagunya....!
 klik dibawah ni...


0 comments:

Ada Soalan? ..... SMS Je! ~ TANYA PAKAR KESIHATAN

9:08:00 PM Noor Akma 0 Comments


Kalau korang ada kemusykilan pasal penyakit yg remeh temeh tu....

x payahlah gi spital sebok2 nk jumpa doktor...

Buat menambah sesak spital yang memang dah menyesakkan tu je....

SMS nombor di gambar atas tu....

Hospital Klang ~ 29/11/2012 @ +- 11.30 pagi

Tengok jelah  gambar ni.... ramainya tengah tunggu dan menunggu...

Pergi sampai 2 - 3 kaunter....

baru nk sampai bilik checkup tekanan darah ...

lepas tu baru dapat jumpa doktor....

Kurang2 3 jam tu....  

huh!!!


p/s : Lainlah kalau cedera parah atau sakit jantung .... kenalah mengadap doktor jugak!!!

0 comments:

Kasut Tumit Tinggi ~ Pakai Dengan Betul @ Tak Payahlah Pakai....!

2:47:00 PM Noor Akma 0 Comments



Kasut Tumit Tinggi memang sangat cantik bila digayakan oleh model, artis dan sesiapa saja yang bergaya dan minat berfsyen...

Hurmm... cantik dan bergaya sekali...

Tp kalau salah cara berjalan dan memakainya boleh mendatangkan mudarat di kemudian hari...



Di atas adalah cara pemakaian yg betul dan yang salah untuk pemakai kasut tumit tinggi.

tapi ramai yang tak tahu...

Terdapat penyakit yang tersembunyi disebalik kasut tumit tinggi ini

Infonya...

Kasut tumit direka untuk menolak dada kedepan dan punggung ke belakang sehingga spina terkeluar daripada kedudukan asalnya dan menimbulkan masalah kesihatan bukan sahaja kaki tetapi keseluruhan badan.

Jika memakai kasut tumit tinggi terlalu lama sangat akan menyebabkan kencing tidak lawas, masaalah belakang dan tulang pinggul.

Selain itu jugak boleh menyebabkan kesakitan pada rahang, leher dan kepala.

Haahhhh.....

Nak pakai lagi....!!!!

Dah sakit2 nanti... tanggunglah sendiri...!


0 comments:

Shah Rukh Khan...... Aku Peminat Dia ...yg keberapa ehhh!!

12:20:00 PM Noor Akma 0 Comments




Kalau cakap pasal Filem Hindi...

Aku mesti ingat Shah Rukh Khan...

Sebab aku minat sangat ngan dia....

Hampir semua filem dia aku dah tengok...

Xde yang lain melainkan Shah Rukh Khan......

Shah Rukh Khan..... Shah Rukh Khan....

Hehe.... jangan x cayo...

Mak cik pun ada ati jugak...!

0 comments:

Puff Timun Untuk Mata Yang Letih Tak Cukup Tidur

8:43:00 PM Noor Akma 0 Comments

Credits to Michelle Phan n KWC for this top tip!
Bila aku tengok je gambar ni...

Aku terus kata...

Bagusnya idea nih...

Selalunya yang aku buat... 

ambil 2 hiris timun letak je kat mata aku yg letih..

Tp yg ni buat cara kisar plak...

Rendam 2 keping kapas muka...

Simpan sekejap kt freezer...

Lepas tu guna.....

Yang baki tu boleh simpan freeze...

Nanti boleh buat banyak kali....

N... boleh gak buat pupur kt muka...

Cuba... jgn x cuba... 

xlah sembab je mata  x cukup tidur...

Hehe....!

0 comments:

Lupa email... Lupa password... Amnesia ke aku ni...?!!

9:00:00 PM Noor Akma 0 Comments




Lupa lak... email blog aku ni...

Kalau lupa pasword je.. xpelah jugak..

Camne nak sign in ni.... berpeluhlah jugak memikirkannya...

(Bukan blog ini....)

Itulah... banyak sangat blog yang aku manage...!

Fikir2 punya fikir... 

Aku buatlah macam ni..

Buatlah konon2 nk sign in... kt google (nk cari nama email)

Bila google beritahu... nama blog tu dah ada... itulah dia..

Aku bukanlah lupa semua... ada part2 yg aku ingat.. hehe..

 then passwordnya aku trylah ngan password2 yg biasa aku guna...

Alhamdullillah.....

Dpt pun....!

p/s : Seksa... xnak buat lagi... siap buat buku nota...
takut lupa... nanti amnesia lg..ish..ish.!


0 comments:

Info Untuk Diri Aku... Untuk Jantung Sihat...!!

9:23:00 PM Noor Akma 0 Comments



Aku updated ni untuk peringatan diri aku jew... kalau korang nk share sekali.... boleh je....!

Info ni aku dapat dari rancangan Dr Oz... di TV Al-Hijrah..

Bagus sesangat cite tu... banyak info yang aku dapat....

Info untuk jaga jantung bagi terus berdegup... maksudnya hiduplah tu...

Kalau x jaga jantung... arteri dan pembuluh darah yg pam darah ke jantung akan tersumbat...

Bila dah tersumbat.... kena buat pembedahan pintasan jantung...

Lebih mudah amalkan hidup yg sihat.. katanya...

Caranya.... 

Amalkan pemakanan sihat iaitu... makan sayur dan buah lebih... kurangkan karbohidrat dan gula

Bersenam sekurang2nya 30 minit sehari...

Elakkan stress.... caranya amalkan yoga yg boleh memberi ketenangan..... (pada aku kalau dlm Islam boleh amalkan sembahyang hajat atau berzikir lah tu... )

Emmmm....! di tahum baru hijrah ni aku berazam akan berusaha sungguh2 nk amalkan gaya hidup sihat ni untuk jaga jantung aku ni...

Aku nk hidup lama tanpa penyakit... nk tengok anak2 membesar... dan dapat cucu ramai2.. hehe!

p/s : aku serius ni yer... bukannya merapu tau :P


0 comments:

Erk..eleeee... x sedar diri......!!!

10:08:00 PM Noor Akma 0 Comments


Buah anggur pegang sepanduk... 

x mau wine konon...

Tu lah yang dinamakan x sedar diri....

Kan wine tu... diperbuat daripada anggur...

Hehe!.... kreatif sungguh yg cipta lukisan ni

@ copy dari cik google

0 comments:

Copycat.... Kopikucing.... @ kucing minum kopi..!!!

6:51:00 PM Noor Akma 0 Comments

godek kt google jerrrr....

Isshh.....ishhh... ternganga mulut aku... kalau ada lalat lalu... terus masuk mulut xpayah tapis2 lagi....!!!

N3 bergambar aku yg x seberapa comei ni boleh plak di copy dek orang... Nk tengok n3 yg di copy klik sini...

Perasaan aku ntahlah.... nk marah ke... bengang ke... xdelah pulak......!

Yg pasti kt gambar tu terpampang watermark nama blog aku ni... 

Nasib baik aku beringat... kalau idak nanti dikata orang aku yg copy dia plak... 

Al maklum blog aku ni cekai je... 


p/s : Blog tu kalau x silap namanya kurakura...


0 comments:

Police Traffic...... Jadi Traffic Light

3:51:00 PM Noor Akma 0 Comments

Gambar hiasan dari cik google :P

Bila tengok polis traffik .... aku terkenang zaman dulu2 waktu sekolah rendah ....

Aku boleh senyum sorang2 geli hati...

Masa tu aku dalam darjah 6... Cikgu masa tu ajar matapelajaran Bahasa Inggeris....

Kami kena buat karangan...Tajuknya My Ambition 

Atau dalam bahasa melayunya cita-cita.

Apalagi macam2 cita-cita pun ada.....

Selalunya mesti nak jadi cikgu, doktor, penyanyi dan macam2lah.....

Kawan sebelah aku ni cakap dia nk jadi polis trafik.... aku pun sama (konon2nyalah)...

Bahasa Inggeris aku waktu tu  taulah... ayatnya berterabur ... tak faham..

Dah siap kitorang pegilah hantar...

Cikgu pun checklah satu2... dan panggil utk pulangkan buku balik selepas di tanda markah

Tetiba cikgu bacalah sebuah buku tu...

" ..... My ambition is a Traffic Light ....."

Kah... kah... kah...

Pucat sekejap muka aku... takkan aku buat salah tu... malunya!!!

At last dia panggil kawan sebelah aku...

Upenya kawan aku tu tulis tersasul... merah padam muka dia....

Tp aku yang lega sesangat sebab bukan aku...

Sian dia.... semua orang gelakkan dia ari tu

tp esoknya semua org dah lupa.....


p/s : Sesekali terkenang kat dia... kali terakhir jumpa dia kt pekan SS nk naik bas....masa tu dia belajar kt UM... dengar cerita dia dah jadi cikgu... x jadi polis pun!!

*** Cikgu Bahasa Inggeris tu  namanya Cikgu Samsuddin

dan

nama kawan aku tu Asmah Salim (kt manalah dia  ni skrg....)

0 comments:

Sekali Tengok Memang x Faham Cite Buah Oren Ni......

2:12:00 PM Noor Akma 0 Comments


Tengok berkali2 barulah aku faham....

Kreatif sungguh orang yang reka cerita ni...

Aku bagi kredit 10 markah....

Ada ke oren pompuan curang ngan  buah pisang....

hehe..

tp bila frust mesti nk isap rokok dan minum benda haram tu plak...

Yang tu x best...!!

p/s : bab tanggal kulit tu, yg konon2nya tanggal baju yg x tahan nk gelak tu...!



0 comments:

Orang Tu Dah Kahwin....Meriahhh.....!

9:39:00 PM Noor Akma 0 Comments


Majlis kahwin sedara sebelah suami aku semalam.....

Dekat plak ngan rumah aku....

Apalagi jadi penanggahlah..

Berkampung 3 hari 3 malam...

Pengantin plak hensem dan jelita...

Bagai pinang dibelah dua.....


p/s : Pengantin  pompuan tu macam anak kacukan Inggeris you... 
walhal kacukan Jawa ngan Minang je... 

0 comments:

Diet...Oh Diet... aaishhh... asyik terbabas jer..!!

9:03:00 PM Noor Akma 0 Comments


Camne tu....?!!!

Pagi x sempat breakfast.... pergi ziarah anak buah meninggal... balik dari situ.... 
dah lapar sangat dalam kereta, aku makan kuih yg hubby dh siap beli...! 

Abihlah ntah kemana nk skip karbohidrat nyer.....!

Tengahari oklah... makan sayur lebih.... nasi sesenduk kecil je...

Petang plak.... hubby beli goreng pisang... 

Terliur aihhh... mana boleh tahan... ngap 2-3 keping.... ngan teh taqrik lagi...!

Shushah....shushah... 

Hehe.... 

Cobaannnnnnnnnnn!!!!

Motto aku  "Jangan putus asa.... slow n steady..."

Lama2 biasalah...tahan!

Mlm....???

Belum makan lagi laaaaa....!!!



0 comments:

SITEMAP

8:42:00 PM Noor Akma 0 Comments

0 comments:

Korang Bacalah Surat Layang Ni...

7:38:00 PM Noor Akma 0 Comments


Surat layang yg aku terima sehari sebelum Aidilfitri yg baru lalu....!

Sabo ajelah... ! 

At last aku dah beli sangkar dan kucing2 aku tu pun dah besar....

Cantik, gebu dan manja plak tu...

Jangan jealous...!!!


0 comments:

PENAFIAN

6:49:00 PM Noor Akma 0 Comments

PENAFIAN


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com

[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

0 comments:

Kucing Kesayangan....!!!

10:34:00 PM Noor Akma 0 Comments



Ini kucing aku.....

Putih melepak bulunya...

Namanya Putih @ Cik Tih....

Dulu ingat nk panggil snowball tp slang melayu ni x sesuai je rasanya...

 So, panggil je putih..

X gitu...?!


0 comments:

Fuyyoo....! Baru Darjah 6 Pinang Anak Dara Orang kt FB Je...!!!

10:34:00 PM Noor Akma 0 Comments


kui...kui...kui..!!!


0 comments:

Kucing Aku Tengok TV...haha!

10:14:00 PM Noor Akma 0 Comments


Ini Si Alee.... kucing yang aku bela kt umah skrg ni...  Anak2 aku panggil Afellay.

Sikapnya sungguh menggelikan hati aku. Dahlah manja gilerr  ngan aku dan anak2... tengok tv pun pandai.... tambah2 lagi cerita kartun..!

Tengoklah tu.... sungguh kusyuk sekali... hehe...!

0 comments:

POSLAJU

4:40:00 PM Noor Akma 0 Comments

Poslaju Malaysia
           Weight               
    West Malaysia (RM)       Sarawak (RM)     Sabah/ Labuan (RM)   
0.00  -  0.50 kg
6.008.009.00
0.51  -  0.75 kg
7.0010.0011.00
0.76  -  1.00 kg
8.0012.0014.00
1.01  -  1.25 kg
9.0014.0015.00
1.26  -  1.50 kg
10.0016.0018.00
1.51  -  1.75 kg
12.0018.0021.00
1.76  -  2.00 kg
13.00
20.0023.00
2.01  -  2.50 kg
19.0032.0037.00
2.51  -  3.00 kg
22.0036.0042.00
3.01  -  3.50 kg
24.0040.0047.00
3.51  -  4.00 kg
27.0044.0052.00
4.01  -  4.50 kg
29.0048.0057.00
4.51  -  5.00 kg
31.0052.0061.00
5.01  -  5.50 kg
34.0058.0067.00
5.51  -  6.00 kg
36.0062.0072.00
6.01  -  6.50 kg
40.0066.0077.00
6.51  -  7.00 kg
42.0070.0081.00
7.01  -  7.50 kg
44.0074.0086.00
7.51  -  8.00 kg
47.0078.0091.00
8.01  -  8.50 kg
49.0083.0096.00
8.51  -  9.00 kg
53.00 87.00100.00
9.01  -  9.50 kg
55.0091.00105.00
9.51  -  10.00 kg
58.0095.00110.00
10.01  -  10.50 kg
61.00100.00116.00
10.51  -  11.00 kg
63.00104.00121.00
11.01  -  11.50 kg
66.00109.00125.00
11.51  -  12.00 kg
68.00113.00130.00
12.01  -  12.50 kg
70.00117.00135.00
12.51  -  13.00 kg
73.00121.00140.00
13.01  -  13.50 kg
76.00125.00144.00
13.51  -  14.00 kg
79.00130.00149.00
14.01  -  14.50 kg
82.00134.00154.00
14.51  -  15.00 kg
84.00138.00159.00

0 comments:

Broadband x terbayar.... kantoi!

10:52:00 PM Noor Akma 0 Comments

Nak cerita.....aritu cuti aidiladha punyalah bengang!!! Ingatkan dah cuti berniaga 3 hari bolehlah ngadap laptop puas2.... tetiba x boleh bukak internet.... hampeh!!!


Biasanya aku bayar broadband ni sebulan dan gantung bulan berikutnya..... janji jangan terbabas kedua bulan. Dah nk dekat2 masuk bulan berikutnya baru aku bayar lagi. Tp aritu disebabkan raya haji dan segala bagai kesibukan... terbabas dan terkantoi plak, ingatkan sempat lepas raya.

Tup-tup malam raya tu, tengah2 sibuk beronline...tetiba je dah user notice sampai....punyalah frust. habis segala macam idea dan angan2 nk buat gitu gini kt blog dan facebook page. Esoknya kan cuti am, memang x boleh bayar..dan beturutan plak cuti... So ari Isnin baru bayar...n ambil masa plak 24 jam. Ari nilah aku baru dapat beronline... 

Rasa masa x dapat berintenet aritu macam x best je.... eee!!! xmau jadi mcam tu lagi.... anak2 pun mengeluh. Dahlah x kemana masa hari raya tu..!!

Padan muka aku...hehe!

0 comments:

orang x reti bahasa sepahkan pampers anak....

7:19:00 PM Noor Akma 0 Comments


Ada jugak orang x bertamadun.... Dalam toilet ari ni bersepai pampers berak baby ngan isi2nya skali... ngeri nk gi toilet laaaa...........!

* Kat toilet kafeteria masjid negeri

0 comments:

Aku....

6:32:00 PM Noor Akma 0 Comments



Seorang Ibu kepada 4 orang anak yang sedang membesar dan meningkat remaja. 1 putera dan 3 puteri. Asal Ipoh, Perak... Dah lebih 20 tahun menetap di Shah Alam. Pernah bekerja 8 to 5... berhenti untuk mengasuh sendiri anak2..

Bila anak2 dah besar.... aku mula berniaga... Bisnes kecil-kecilan je... untuk menampung hidup. Busy... memang busy...! Tp family tetap yang pertama di hati...!!

Jadi blogger ni....eh... Entah bila, tetiba jer terjebak.... Memula blog ni aku wujudkan utk cakap2 merepek dan melalut... Reka cerita2 yang mengarut sesedap rasa aku.... dan juga luahan hati aku jerrrrrrrrrrrrrrrr!!! Tak bercadang nak sebarkan...

Tetiba nampak khalayak makin luas plak... boleh menjana pendapatan jugak tu... So, teruskan ajelah.. dah merasa la  pendapataan dari blog nih.

Actually, ini antara blog yang aku ada, ada beberapa blog lagi dengan niche yang berlainan. Cukup untuk aku berkarya dan menambah pendapatan.

And then seterusnya, selagi mata tak rabun dan tangan tak parkinson, aku akan terus menghadap blog sehingga di jemput illahi.

p/s : semua blog design sendirr tau, xde upah2 orang.... puas la baca coding html tuh! ha.. ha..!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...