Ada Soalan? ..... SMS Je! ~ TANYA PAKAR KESIHATAN

9:08:00 PM Noor Akma 0 Comments


Kalau korang ada kemusykilan pasal penyakit yg remeh temeh tu....

x payahlah gi spital sebok2 nk jumpa doktor...

Buat menambah sesak spital yang memang dah menyesakkan tu je....

SMS nombor di gambar atas tu....

Hospital Klang ~ 29/11/2012 @ +- 11.30 pagi

Tengok jelah  gambar ni.... ramainya tengah tunggu dan menunggu...

Pergi sampai 2 - 3 kaunter....

baru nk sampai bilik checkup tekanan darah ...

lepas tu baru dapat jumpa doktor....

Kurang2 3 jam tu....  

huh!!!


p/s : Lainlah kalau cedera parah atau sakit jantung .... kenalah mengadap doktor jugak!!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...