Copycat.... Kopikucing.... @ kucing minum kopi..!!!

6:51:00 PM Noor Akma 0 Comments

godek kt google jerrrr....

Isshh.....ishhh... ternganga mulut aku... kalau ada lalat lalu... terus masuk mulut xpayah tapis2 lagi....!!!

N3 bergambar aku yg x seberapa comei ni boleh plak di copy dek orang... Nk tengok n3 yg di copy klik sini...

Perasaan aku ntahlah.... nk marah ke... bengang ke... xdelah pulak......!

Yg pasti kt gambar tu terpampang watermark nama blog aku ni... 

Nasib baik aku beringat... kalau idak nanti dikata orang aku yg copy dia plak... 

Al maklum blog aku ni cekai je... 


p/s : Blog tu kalau x silap namanya kurakura...


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...