Diet...Oh Diet... aaishhh... asyik terbabas jer..!!

9:03:00 PM Noor Akma 0 Comments


Camne tu....?!!!

Pagi x sempat breakfast.... pergi ziarah anak buah meninggal... balik dari situ.... 
dah lapar sangat dalam kereta, aku makan kuih yg hubby dh siap beli...! 

Abihlah ntah kemana nk skip karbohidrat nyer.....!

Tengahari oklah... makan sayur lebih.... nasi sesenduk kecil je...

Petang plak.... hubby beli goreng pisang... 

Terliur aihhh... mana boleh tahan... ngap 2-3 keping.... ngan teh taqrik lagi...!

Shushah....shushah... 

Hehe.... 

Cobaannnnnnnnnnn!!!!

Motto aku  "Jangan putus asa.... slow n steady..."

Lama2 biasalah...tahan!

Mlm....???

Belum makan lagi laaaaa....!!!



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...