Lupa email... Lupa password... Amnesia ke aku ni...?!!

9:00:00 PM Noor Akma 0 Comments




Lupa lak... email blog aku ni...

Kalau lupa pasword je.. xpelah jugak..

Camne nak sign in ni.... berpeluhlah jugak memikirkannya...

(Bukan blog ini....)

Itulah... banyak sangat blog yang aku manage...!

Fikir2 punya fikir... 

Aku buatlah macam ni..

Buatlah konon2 nk sign in... kt google (nk cari nama email)

Bila google beritahu... nama blog tu dah ada... itulah dia..

Aku bukanlah lupa semua... ada part2 yg aku ingat.. hehe..

 then passwordnya aku trylah ngan password2 yg biasa aku guna...

Alhamdullillah.....

Dpt pun....!

p/s : Seksa... xnak buat lagi... siap buat buku nota...
takut lupa... nanti amnesia lg..ish..ish.!


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...