Sekali Tengok Memang x Faham Cite Buah Oren Ni......

2:12:00 PM Noor Akma 0 Comments


Tengok berkali2 barulah aku faham....

Kreatif sungguh orang yang reka cerita ni...

Aku bagi kredit 10 markah....

Ada ke oren pompuan curang ngan  buah pisang....

hehe..

tp bila frust mesti nk isap rokok dan minum benda haram tu plak...

Yang tu x best...!!

p/s : bab tanggal kulit tu, yg konon2nya tanggal baju yg x tahan nk gelak tu...!



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...