Ini buah apa....? Bukan durian, bukan rambutan tapi pulasan...

11:39:00 AM Noor Akma 0 Comments


Mula2 pokok ni berbuah....
Anak2 aku excited sungguh...
Eh..mummy... buah durianlah tu...
Aaaaa.... bannyaknya mummy... anak2 aku sibuk berceloteh
Hehe... jakun bebeno anak2 bandar ni..
Pokok durian pun x kenal...
Apa nk kato...
Diorang beso kt bandar kann!!


Pokok ni kt tepi rumah aku je... Puaslah makan buahnya....
Pokok ni setahu aku tuan rumah lama yg tanam....
Manis dan bersari buah ni.... huh!
Skrg ni buah ni dah tinggal ujung2 julai je...
Dah abis daaaaa...


p/s : Tunggu buah tahun depan plak.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...