Mat Salleh Nak Berkawan kt FB ~ Upenya Awang itam yg menyamar.... betul x??

9:54:00 AM Noor Akma 0 Comments


Korang selalu x dpt mssg dr mat salleh yg nk berkwan kt FB....

Huh.... mesti berlambak....kan?

Siap puji2 lagi.... pretty bagai....

Ceee... kita jawab ckit...

Lagilah....

Ingat apa.... senang sangat ke kita nk lentok bila dengar ayat power dia tu....

Power lah sangat.....!

Org yg x cukup akal je yg boleh terpedaya....

Aku.... idak lee...

Lebih2 lagi aku takut mcm cerita kt suratkhabar tu...

Dahlah kena tipu bagai... konon2 ada kt oversea n nk bagi hadiah 

Upe2nya dia ada kt cni  dan yg menipu tu plak.... 

Awang itam upenya...

Hampehhh....!!

p/s : So... x payah lah layan orang yg x dikenali kt FB.....buat mengabeskan masa je...


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...