Tun Mahathir.... dari pandanganku!

8:54:00 PM Noor Akma 0 Comments

Cantik dan comel gambar nih!!!

Waktu2 sekolah dulu, dialah PM aku... Aku memang suka tengok dia dan dengar dia berucap... bersahaja, teratur dan penuh dengan idea2 bernas... sesekali  dengan lawak jenaka plak tu... Bila tahun baru, hari raya, hari merdeka dan tentunya pada perhimpunan agung UMNO. Tp bila PM bersilih ganti ni xde lagi yang boleh menggamit aku dok depan TV dengar diorang berucap sampai habis. 

So, bila dia dah x jadi PM... aku masih suka dia... dia memang seorang yang bijak dan berkarisma... Biarlah org lain x suka dia... aku tetap aku... suka sangat kat dia... Dah tua pun masih tetap hensem...hehe!!!


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...