Beraya di kampung halaman pada raya ke 2....

9:36:00 PM Noor Akma 1 Comments

Walau dah lepas 2 hari, masih lagi boleh beraya kan? Raya kan sebulan.... hubby kerja. Raya kedua petang barulah aku dpt gerak ke kampung.... terubat jugak kerinduan ini... pada suasana rumah tempat aku dibesarkan... masih x berubah ....sama seperti dulu2!

Kt sini aku updated foto2 di kampung.... kalau rindu... boleh tengok!!!



Itu jelah.... nanti updated pasal raya lagi..
raya kan sebulan!!!!!!
heheh!

p/s : Gambar org kahwin tu .... gambar kahwin aku n hubby....tahun 1992.
Gambar tu ada di kampung.... itu jelah gambar yg ada... Album perkahwinan aku dah hilang masa pindah rumah dulu.... sedeyyyynyerrrr....... sob..sob!!!

1 comments:

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...