Si Rain yang Suka Menyibuk...!!

1:17:00 PM Noor Akma 0 Comments




Ini kucing kt rumah aku... Namanya rain @ ren.. sebutannya sama jerrrr!  Rain sebab dia ni suka main hujan.... Apalagi kuyup le bulunya.  Maybe masa jadi kucing jalanan dulu selalu disimbah dengan air, so aku tengok dia suka lari2 dlm hujan especially waktu hujan rintik2 tu.. then satu lagi sebab warna bulunya oren...hehe!

Tabiatnya yg paling aku bengang... asyik berebut kusyen dengan dia bila aku nk baring kt depan tv... Aku pegang je kusyen n letak.. elok2 nk landing kepala je.. diapun sampai..terus buat2 tido... Dah selalu mcm tu... 

Ish! geram jugak... dia ni dah jadi kesayangan kami sekeluarga...n buat camne... bertuahlah engko.!

p/s : Cerita tentang kucing jalanan yg kami bela  3 bulan yang lalu...


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...