Cara Nobita Buat Soalan Matematik

9:22:00 AM Noor Akma 0 Comments


Suka gambar....

Kreatif dan kelakar...

Boleh plak di buat macam gitu...

hehe...

(Simpan untuk senyum sorang2 ~ bila tengok gambar ni)

0 comments:

Bakal Teratak Kaseh Kami Sekeluarga.....!

11:25:00 PM Noor Akma 0 Comments


Di tanah in akan kami dirikan teratak kasih kami sekeluarga nanti... terletak di Lorong Sharkawi, 
Jalan Kebun Seksyen 32 Kota Kemuning Shah Alam. Moga impian ini akan terlaksana suatu masa nanti ... amin !!!!!!


Aku minat rekabentuk rumah ni... tp rasanya aku x tiru semua nanti. Nak tiru tang tangga n pintu je... Kt sebelah tu aku nk buat pintu gelongsor... biar nampak luas....

X sabar rasanya... tp apakan daya belum berkemampuan lagi...!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Us

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...