Bergambar di Laman Seni #Lorong Belakang Seksyen 7

10:42:00 PM Noor Akma 0 Comments

Hari sabtu lepas sesaje gi jalan2 kat lorong belakang .... kat seksyen 7....Laman Seni #Lorong Belakang Seksyen 7 tu.  Dah lama tahu, dekat je dengan tempat aku niaga... dalam sepelaung je. Baru hari ni aku berkesempatan kesini... selalu gak tengok reramai kat situ... awal2 aku heran apa yg ada kat situ..sekarang dah tahu.. bestlah jugak... hehe!

Dah tu.... aku hambiklah gambar kt situ ngan anak2... alkisahnya sebelum tu gi rumah orang kahwin. Tu yang berbaju kurung bagai anak2 tu...  Memang kreatiflah gambar2 tu... Demensi 3D tu cantik2 belaka.... look like real. 


Dua orang anak perempuan ku.... Siti Balqis dan Siti Fairus. Aku ada 4 orang anak 3 perempuan dan 1 lelaki. Diorang dah besar, sibuk dengan hal masing-masing.


Diriku..... untuk orang muda2 dah boleh panggil kakak ke, makcik ke..... xkisah lah...! Tu kan tanda hormat....! 


Ini kawan dari Puchong..... kebetulan dia datang ke tempat niaga aku ni, ajaklah sekali bergambar...!

Sekian...


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...