Kursus Bisnes Internet yang ku hadiri....

5:09:00 PM Noor Akma 1 Comments

Gambar ambil dari FB Sifufbads
Kursus Bisnes Internet ni ku hadiri pada 16/10/2014 ari tu. Sebenarnya 90% daripada apa yang dipersembahkan dlm kursus ni aku dah tahu. Sesaja nak menyibukkan di je... Bagus jugak, Kursus free dan boleh tambah kawan. Bisnes internet ni nampak mudah je.... tapi tanpa usaha dan iltizam yang tinggi, x menjadi gak.

Kelakarnya.... ramai yang kt kursus tu semacam blurr je.... Tak dinafikan ada yg bijak pandai gak. Siap tanya itu ini lagi..... tapi ada yang buta IT..hihi... Aku yg dah tahu ni.... duk diam2 jelah. Ada yg berkobar2 semangat nk jual barang online..hihi....

Balik dari kursus..... hampeh...! Tak tau nk start dari mana. Macam aku gak, sibuk dan letih memanjang..... bila nya nk mengadap laptop.... nk bukak hp touch aku yg xberapa canggih ni pun xde masa....haish!

Ada sorang ni aku dah tolong buatkan blognya malam tadi dan pagi ni.... Bukan satu tapi 2 blog... Satu blog bisnes dan satu lagi blog personal. Kita tengok jelah, rajin x dia berblog nanti... hahaha!

1 comments:

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...