04 November 2014

Segmen : Blogwalking By DayangDeno #2

Hurm....... Sekarang aku dah berjinak2 ngan segmen bagai plak! Ini segmen kedua yang aku join. Kiranya aku nak serius dalam dunia blogger ni....

Wahai Cik Dayang.....  cantiknya banner cik dayang tu.  Saya yg tak tau ni x terfikir dek akal.... camnelah nk membuatnya....ha...ha! Cetek sungguh pemikiranku.

Opppssss!! Dah lari tajuk la pulak. 

Untuk para blogger di sana-sini tu, meh join segmen ni...hihi




**Tarikh tamat segmen pada 11.59pm, 20 November 2014


10 comments:

  1. Selamat datang ke dunia blogging coz blog is fun!Thanks for joining this segmen :) Banner tu dayang lukis dear... heeee... Nanti jgn lupa semak link dekat senarai peserta ya :)

    ReplyDelete
  2. haii saya datang dari segmen yg sama :)
    jom singgah blog saya pulakk :D Bits & Pieces

    ReplyDelete
  3. Thanks you all... sudi singgah n komen kat sini...

    ReplyDelete
  4. salam
    singgah sini dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  5. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama n follow (^_^)

    ReplyDelete
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama. salam kenal.done follow#17
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...