Segmen : Blogwalking By DayangDeno #2

12:02:00 AM Noor Akma 10 Comments

Hurm....... Sekarang aku dah berjinak2 ngan segmen bagai plak! Ini segmen kedua yang aku join. Kiranya aku nak serius dalam dunia blogger ni....

Wahai Cik Dayang.....  cantiknya banner cik dayang tu.  Saya yg tak tau ni x terfikir dek akal.... camnelah nk membuatnya....ha...ha! Cetek sungguh pemikiranku.

Opppssss!! Dah lari tajuk la pulak. 

Untuk para blogger di sana-sini tu, meh join segmen ni...hihi




**Tarikh tamat segmen pada 11.59pm, 20 November 2014


10 comments:

deno said...

Selamat datang ke dunia blogging coz blog is fun!Thanks for joining this segmen :) Banner tu dayang lukis dear... heeee... Nanti jgn lupa semak link dekat senarai peserta ya :)

Iris Jasmine said...

haii saya datang dari segmen yg sama :)
jom singgah blog saya pulakk :D Bits & Pieces

Noor Akma said...

Thanks you all... sudi singgah n komen kat sini...

Amanina Mads said...

salam
singgah sini dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

Mia Liana said...

Salam. Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

- Mia Liana -

Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

Deanna Morni said...

singgah dari segmen yang sama n follow (^_^)

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Ida Yuni said...

Singgah dari segmen yang sama. salam kenal.done follow#17
http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...