Hurm!.... Terrr.... Bergambar ngan Hero Drama...Syafiq Kyle!!

12:33:00 AM Noor Akma 3 Comments


Hari Isnin lepas... Tetiba nampak ramai org usung dan punggah brg kt depan tempat aku berniaga nih! Ingatkan nak pasang khemah... rupanya nk shooting drama...Tertinjau2 lah kitaorg nengoknye.. Dari jauh kt deretan kedai depan nampaklah pelakon Kaza tengah beraksi...

Tup2 aku dengor kecoh ckit x jauh dari kiosk aku ni... Ohh.. ada hero drama rupanya... Syafiq Kyle 'Bila Hati Berbicara' tuuuuu Tengah dikerumuni org nk bergambar.... Dah depat mata...Apalagi aku pun ikut sekalilah 'tumpang sekaki'...nk meriahkan suasana kiranya.. hehe!

Memanglah handsome... bergaya...kacak lagi tu.... Aku pun x sangka boleh terberani plak... Selalunya aku malu gak... Malu2 kucing jerrr...hihi! Bukannye senang nk bergambar ngan retis ni.... kan...kan! Akan ku abadikan kenangan ini di lubuk jiwa.... Haish...!!! Kembang setaman plak!!!

p/s : Ala....  tau diri.... aku ni  pangkat mokcik je ngan dia...! Sesaje je nk framekan kenangan   mengusik jiwa ni kat blog nih....he...he...!

3 comments:

AisYa IeyKa said...

wah .. best nya akak .. jeles . hukhuk T_T ..
done follow akak comel nih .. follow aisya balik tau :) http://aisyaieyka.blogspot.com

Miela Asmila said...

Wah bestnya...milapun minat hero tu...tapi mila jarang tengok tv..tgok dia flm cita kampung girl...

sakinah said...

Mestu tinggikan heronya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...