SEGMEN: Kapas Putih January 15 Bloglist

11:30:00 PM Noor Akma 5 Comments

Dah lama tak join segmen... Kali ni join segmen  oleh Kapas Putih @ Miss Nadia. Macam biasa, syaratnya pun mudah je... Nak tau? Klik banner nih...!



Segmen ni berakhir pada 11.59 pm, 31 December 2014.

Bye... :p

5 comments:

MissNadia said...

terima kasih sebab sudi join segmen N..
Senarai peserta dah update :D dah follow sini juga
Selamat bersegmen dan blogwalking..

jalan2 dari segmen yang sama. ;)

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-kapas-putih-january-15-bloglist.html

singgah dari segmen yang sama :)

jemput join segmen Ira ye :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

JJ said...

singgah melawat... ^_^

[ http://junejourney.blogspot.com/2014/12/segmen-kapas-putih-january-15-bloglist.html ]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...