Segmen Klik Button Follow By Syahirah Valiant

7:08:00 PM Noor Akma 12 Comments

Assalam.....

Join segmen ni pulak!!


Followers blog ni tak ramai pun.....

Tak kisah lah bertambah ke tidak.... 

Janji yang nak follow tu ikhlas...

Join ajelah segmen nih....

Just untuk suka-suka...

Bye...:))

12 comments:

terima kasih sebab sudi join.. :) jangan lupa jenguk senarai peserta ok :)

Dari segmen yang sama ^^
Done Follow!

NurulS Nazi said...

assalamualaikum & salam ukhwah!^^ Nunu daripada segmen yang sama.Done follow #31 :D Jemput singgah blog Nunu juga yep :3

http://nununonsense98.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

Assalamualaikum , follow sini #32 . kalau sudi jengah la blog kita 🙈, santai jerr blog . suka suka

salam.. done follow dr segmen yg sama.. santai je blog.. i loikeeee... jemmput ke blog sy ye..

http://bakaljenazah94.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

singgah dari segmen yg sama :) jom join
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/12/segmen-jom-blogwalk-3-by-mellya.html

diyana samat said...

Dari segmen yg same! Kalau2 tengah cari sponsor GA bagitahulah ^^
http://diyanasamat.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

follow 35 :) datang bw :D

http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

dari segmen sama, done follow.

http://sallyadan.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

Sarah Halim said...

Dari segmen yang sama! All the best yaa akak! emm done follow you sis .
*Sudi follow sara balik? :D

http://sarahhijabista.blogspot.com/2015/01/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

Cik Dee said...

Hai. Have a blogwalking.
Dari segmen yang sama. A nice blog.

http://dihah95.blogspot.com/2015/01/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

segmen dah tamat. datang singgah & follow sini :) terima kasih kerana sudi join segmen ira ye. kalau ada segmen yang ira anjurkan, join la lagi k. :) hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...