Duk kat rumah, berkain batik dan berbaju tshirt je.... Korang camne ehh?

11:28:00 PM Noor Akma 2 Comments


Kalau gi kerja atau gi jalan2 tu..... biasalah berpakaian cantik. Nak pulak gi rumah orang kahwin, mesti melaram punya...Kalau boleh tempah atau beli baju baru...Takkan nk pakai baju yang dah biasa pakai gi kerja.... nanti dikata selekeh plak....haha!

Kalau keluar rumah dekat2 tu... biasanya pakai slack ngan blouse atau jeans ngan tshirt je. Maksudnya gi beli barang2 kt kedai, mall atau pasar malam lah tu.... Gi buang sampah atau gi bertandang rumah jiran sebelah pun.

Tapi kat rumah...... kain batik ngan tshirt lah yang paling selesa.... Entah kenapa yerrr.....?

p/s :  Untuk para gadis... Dulu2 akupun mcm korang.... bila kt umah asyik berseluar panjang.... tp bila dah kahwin automatik rasa lagi selesa berkain batik.... haha!

2 comments:

saya juga lebih suka berkain batik dan t.shirt besar.Pakaian ini buat saya selera melakukan kerja rumah.kalau nak buat kerja lasak baru tukar seluar agar tak terlondeh.haha

RiN nOku said...

pkai kain batik klu x lasak...klu x, nti terlucut...hahadoi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...