Hahaha...Cerita Makan Tengahari Hujung Bulan....Sadis gitewww!

11:52:00 AM Noor Akma 1 Comments


Kelmarin... kat foodcourt tempat aku berniaga nih.. terperasanlah 3 org bujang tengah menjamah nasi sepinggan sorang di satu meja tuh...

Aku tengok makan tengaharinya tak berlauk..... kuah jer bersama sebungkus keropok, kongsi 3 org. Sorang tu adalah seketul pegedil... Sorang lagi tuh buat2 lah curik pegedil tu letak kat pinggan dia....hehe! 

At last pegedil tuh di bahagi 3, dapatlah merasa sikit sorang... Huhu...sadis jugaklah aku lihat adegan nih...! Ni mesti penangan dah takde duit. Gaji masuk 2-3 hari lagi nih!

p/s : Oppsss.... lupa nak cerita.... minum, dorang order sirap...!

1 comments:

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...