Tak Letak Kupon Kat Kereta.... Siaplah Ngko...hihi!

12:52:00 PM Noor Akma 3 Comments


Kalau masuk kawasan bandaraya Shah Alam ni.... bukan boleh letak kereta sebarangan... silap letak kena angkut atau kena kunci tayar.... 

Kalau dah parking elok2 plak.... jangan lupa letak kupon plak... kenalah beli kupon tu dulu... Mestilah ada di jual kat kedai2 berhampiran tempat parking tu...



Kalau tidak....!! Adalah penguatkuasa majlis datang antar saman n siap ambik gamba kereta tu sekali....


Kelam-kabut ko dibuatnye... Sebab dah penah kenalah aku cakap nih...  hehe! Lain kali... beringat-ringatlah yer!

p/s : Working days je.. hujung minggu n cuti am x payah!

3 comments:

Mila Hilas said...

bape sen je kn kena byr..drp byr saman tu.lagi menyusahkan.huhu

di sbh blum berkuat kuasa lg..ramai lg belum tau ni..huhuh

Qaseh Abadi said...

saman sekarang mmg makin ligat dikeluarkan.. jaga..jaga, ada yg memerhati.. hihi..
assalam akak, singgah BW sini.. jemput lah ke blog saya

http://syidamenulis.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...