Menang Giveway plak.... Bertambah Semangatlah Mengupdate Blog lagi nih..!!

2:58:00 PM Noor Akma 2 Comments

Assalamualaikum...


Huhu.... tersedak sekejap....Bila dapat tau...Blog tak seberapa aku ni menang giveaway dari blog mystorymory.com... Nak tengok blog yang aku menang tuh klik sini.


Inilah hadiahnya...Scar Solution Body Bar dari Wann Mistine... Sabun untuk buang parut2 di badan dan mencerahkan kulit... hurm.. nanti glowing mowing lah tubuh badan aku ni bila dah guna sabun nih....hihi!

Terima kasih untuk Uni Aqilah dan Wann Mistine... muaaah....muaah....muah!!!

p/s : Tengah terkial2 updated ni dapat tau plak menang lagi.... kali ni tersenarai dalam bloglist syira lokman plak... blog top tu... cayalah!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...