Segmen Jom Blogwalking dan Menang Hadiah by dyan zakhi

11:06:00 AM Noor Akma 12 Comments

Hai...

join segmen....

nak tambah kawan.....

di alam  maya....



Follower...  51 je..

Nak sertai....

klik banner di atas....

Tamat 6 Febuari 2015, 11pm (1 minggu shj)
Keputusan 7 Februari 2015

~ ~ ~

12 comments:

datang singgah dari GA yang sama.. follow..

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-menang-by-dyan.html

Nik Ainaa said...

dtg singgah dri segmen yg sama :) http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

saya dari segmen yang sama. saya datang blogwalking & follow yer. :)
http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

ZueZulaikha said...

Zue datang singgah and follow dari segmen yang sama!!
Good luck ye..
Blog Zue dah diperbaharui dengan nama Melaedah in replace of that Boing Boing blog.
http://melaedah.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

RiN nOku said...

saya singgah & follow =)
http://nokuchemong.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

Good luck!!

nur athirah said...

singgah dan follow

dari segmen yang sama ;)

http://budaksembilanpuluhlima.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-dan-menang-hadiah-by.html

dari segmen yg sama~done follow. meh blogwalking ke blog saya hehe

http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

izzeyda said...

singgah dari segmen yang sama.. all the best ya..

http://izzeyda.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

izzeyda said...

done follow #58..

Budak Nuizz said...

singgah berblogwalking dari segmen ni :))

jemput singgah blog saye yee hehehe ...

http://ijahoney.blogspot.com/

miya amira said...

singgah dari segmen yang sama.. n done follow...

http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2015/01/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

khaty aiman said...

Hai..singgah BW walaupun dah tamat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...