Minggu Peperiksaan.... Beli Buku untuk Anak Belajar!

6:55:00 PM Noor Akma 0 Comments





Semalam, pergi kedai buku pilihkan buku2 rujukan untuk anak2 belajar..... Cadangnya nak beli buku lain.. dapat buku lain.... nak beli buku rujukan utk kakak.. adik yg dapat buku..!

Tapi takpe... anak yang nak... nak belajar dan buat latihan ulangkaji dengan buku2 nih... Lapang dada bila anak menunjukkan minat untuk belajar.... Harap cerah masa depan..

Sementelahan plak minggu ni minggu peperiksaan.... mintak2 dapat keputusan  yang bagus2 je... hmmm! 

p/s : Minggu depan dah cuti sekolah.... tak abis menelaah untuk periksa.... sambung cuti nanti!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...