Sarapan Peberet, Roti Canai....!

8:25:00 PM Noor Akma 0 Comments


Hmmm... walau camne pun, sarapan pagi yang paling aku suka inilah.... roti canai. Ada plak kari kambing... perghhhh.... sempurna rasanya satu hari tuh!

Gambo ni ambil masa breakfast kat Chow Kit bulan lepas. Ada satu kedai mamak peberet aku kat situ. Kari kambingnya meletoppp.


Masa tu bersarapan dengan anak dan hubby kat situ.... Siap sekali minum teh tarik kaw-kaw gitu. Lepas sarapan.... kitaorang shopping kat Plaza GM tak jauh dari situ. Beli borong barang2 nak buat berniaga jer...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...