14 March 2015

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu

Assalam.....

Wah... Segmen cuti sekolah...


Hmmm... nak tag sapa yer....

Tag blog anak2 jelah...

Dorang kan cuti sekolah....

Dah tak sibuk...

Boleh hadap laptop...


 Okeylah...

Bye..!


9 comments:

  1. Drpd follower yang ke 75. dan segmen yang sama

    http://macikzkonah.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai peserta.. jom sama2 ayu kita blogwalking ke blog kawan2.. follow mereka..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/senarai-peserta-segmen-blogwalking-cuti.html

    ReplyDelete
  3. Salam.... datang blogwalking sini, datang dari segmen yg sama.

    dielacraft.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  4. salam...ida singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  5. Hai...dtg dari segmen yg sama BW kat cne http://themagicwhisper.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dr segmen yg sama follow n blogwalking sekali..http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  7. singgah, follow & klik iklan dekat sini.. :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  8. Happy Blogwalking awak :)
    Jemput JOIN sekali GA iPhone 5S :)

    ReplyDelete
  9. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...