Segmen Kad Cinta#2

11:43:00 PM Noor Akma 1 Comments

Assalam.....

Wahhhh.... segmen cintan cintun plak...
kih.. kih.. kihhh..

frasa cinta..?
boleh je....hihi!


jeng... jeng... jeng... 
bila cinta sudah melekat...
taik kucing rasa coklat...
(teringat lawak giler aku ngan kengkawan...  
kat tempat kerja bila tengok sorang kawan tuh angau sakan... hawau ko!!)

Tamat : 1/4/15 (12tengah malam)
Jom le join...
hahaha.... x abis gelak lagi!
bye...:P

1 comments:

Farah Huda said...

Thanks sebab sudi join.Good luck dear!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...