SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

1:24:00 PM Noor Akma 12 Comments


Fuyoo.... nak kena catwalk pulak dahhh...

Nanti sat..nanti sat... tengah betulkan timing nih...

Kasut timit tinggi ni, 4 inci tuh...

Silap timing jatuh terkangkang kat carpet tu kang..

Ha.. ha...ha...

Next top model gitu....

Macam2 hal...

Okeylah straight to the point...

Tarikh tutup : 16 May 2015

Bye...:))

12 comments:

kamil salleh said...

Salam perkenalan... huha..., dari segmen sama iaitu Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz. Semoga ada harapan untuk terpilih nanti.

Ez Bil said...

salam, singgah untuk follow dan bercatwalk disini. dari GA yang sama. ^___________^

http://ezbil-official.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Papaglamz said...

Terima Kasih Join. Jom terjah SENARAI PESERTA SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ YANG ANGGUN DAN KACAK Express Your Self di Atas Pentas Peragaan hokayyy..

MG schmidt said...

hai hai !!
MG blogwalking sni ..
have a nice day ^__^

btw, jom join GA MG sempena mother's day ni :)
http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/05/mothers-day-giveaway-sponsored-by.html

tqsm! xoxo

Singgah catwalk dari segmen yang sama
Selamat bersegmen

http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

fiqah hamed said...

Assalamualaikum..datang sini dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Pha Is said...

singgah catwalking sini... :)

- www.BudakPening.com

Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

Singgah dari segmen yang sama.

Jom catwalk ke blog saya pulak :)

http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Mad Parihh said...

salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Papaglamz said...

Hai. Papaglamz blogwalking kat sini.
Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...