REUNION RAYA KEDUA 2015... Setelah 30 tahun berlalu...

10:28:00 PM Noor Akma 1 Comments












Ini la gambar2 reunion kawan2 sekolah raya kedua ari tu... Seronoknya jumpa kawan2 lama. Biarpun tak semua yang hadir, tapi seronoknya tak terkata.  

Ada la jugak yg dh ingat2 lupa nama dan orangnya... puas di imbas kembali...tak dapat2 jugak. Otak dah berkaratlah katakan...

Rasa nak duduk berbual lama2 cikit. Tapi dek kerana anak2 dan suami dah sibuk ajak balik..... terpaksalah ku tinggalkan kenangan ini sekali lagi...

Entah bila la nak bertemu lagi dan berkumpul seperti ini.... Hmmm kalau ada umur panjang, harap2 dapat bertemu lagi...

p/s ; Gambar ni semua, kalau tak disimpan kat blog akan hilang dlm hp nnti....

1 comments:

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...