Air milo dari van/lori ni lg sedap...... ye ke?

12:08:00 PM Noor Akma 3 Comments



Dapat cerita ni.... katanya air milo dari van/ lori milo lagi sedap.... 

Kenapa air milo dari van/lori ni lg sedap dr air kotak milo atau milo yg dibuat sendiri?
Ini rahsianya...
"Meh..anak sedara driver van Milo nk ajar korang cara buat milo sedap..
Amik mug..
taruk susu pekat 1 sudu,
milo 3 sudu (ingat nisbah susu 1:3 milo)..
Taruk air panas..sikit je..
1/4 mug atau sama aras ngan milo..
Kacau smpai air panas tu jd suam/suhu bilik..
Taruk ais (ketul) sampai penuh mug..
Biarkan ais mencair sampai takde satu pun yg berketul..kena amik masa skit..sabar..
Biarkan ais mencair..tak perlu kacau..
Bila ais dh cair semua skali..
Nikmatilah rasa milo sebijik cam baru kluar dr van
Takde sedap mana sebenarnya... tapi sebab FREE tu yg jadi sedap... cuba kena bayar.. terus x sedap... kan.. kan!
p/s : Ambik cerita dari FB jerr...

3 comments:

Syah said...

Assalamualaikum...
hai!

Saya ada jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc

jemput tengok blog saya
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig saya

@nurnasuha96_

whatsapp +60196117811

Syah said...

Assalamualaikum...
hai!

Saya ada jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc

jemput tengok blog saya
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig saya

@nurnasuha96_

whatsapp +60196117811

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...