Permainan Tarikh Lahir Dan Warna Baju

1:12:00 PM Noor Akma 2 Comments


Semalam dapat dari group permainan ni..... macam best jer.... 
 Aku kongsi dgn beberapa group whassap...
Meriah jadinyer
Serius lawak sesangat....
hmmm....

Jom kita main 1 permainan yg pasti lawak tegelak bguling2

1) pilih bulan kelahiran anda
Januari - aku cinta
Februari -  aku gigit
Mac - aku belasah
April - aku peluk cium
Mei - aku terhantuk
Jun - aku tkentut depan
Julai - aku menari depan
ogos -  aku pergi dating dgn
September - aku lambai dekat
Oktober -  aku muntah depan
November - aku jerit dekat
Disember - aku terlanggar


2) pilih tarikh hari lahir anda
1 - nenek aku
2 - komputer aku
3 - kereta aku 
4 - mangkuk jamban
5 - cermin kereta
6 - gengster itu
7 - handpon aku
8 - gitar itu
9 - driver bas
10 - tiang letrik
11 - kwn baik aku
12 - polis trafik
13 - tahi kucing
14 - patung barbie
15 - bas xpress
16 - mak mertua aku
17 - mak tiri aku
18 - girl fren / boy fren aku
19 - makcik kantin
20 - selipar aku
21 - upin dan ipin
22 - siti nurhaliza
23 - spongebob
24 - tukang sapu
25 - anjing bunting
26 - kawan aku
27 - pokok kelapa
28 - jiran aku
29 - org gila
30 - bapak mertua aku
31 - awek cun / jejaka tampan


3) pilih baju yg anda pakai sekarang
putih  - sbb aku perasan cantik / hensem
hitam  - sbb aku gila
pink - sbb aku syg die
merah - sbb mak aku suruh
biru - sbb aku tak tahan
hijau - sbb aku sembelit
ungu -  sbb aku cemburu
kelabu - sbb bomoh suruh
kuning - sbb aku tension
oren - sbb aku baru putus cinta
coklat - sbb aku xtentu arah
warna lain2 - sbb aku poyo


sambungkan menjadi satu ayat

jawapan mesti jujur baru best


semua ahli grop bg respon hokey


p/s : Untuk yang mencipta ayat2 permainan ni, anda memang genius... thanks!

2 comments:

Cikk Mimin said...

aku lambai dekat upin ipin sebab bomoh suruh. hahaha >.<

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...