Petai Dan Kejadiannya.... Dari Bunga Menjadi Buah... Unik!

3:54:00 PM Noor Akma 1 Comments


Buah yang biasa di lihat......

Tapi tak tahu macam mana dan rupa bunga petai...

Sebab selalunya pokok ni tinggi dan jauh ke dalam hutan...

Cantik dan unik sekali .....

Dulu tak tahu....

Sekarang dah tahu kejadiannya....


1 comments:

Petai...
makan bersama budu memang terkenal di kelantan..
TAPI...tandas punya berbau..PERRRRR...
Jom tengok tips kesihatan paling awesome di www.alongmisuari.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...