Tanpa Make-Up, Tak ada Siapa Nak Pandang Rupa Cam ni.....

10:55:00 PM Noor Akma 2 Comments


Kesian kan....
Perempuan ni tentulah bertukus-lumus nak mencantikkan diri...
Tup-tup, dah kahwin mestilah dapat tau....
Terkejut la dia...
Tapi
Takkan nak bermake-up 24 jam....

Aku pernah tengok program China dari Taiwan....
Jauh beza.... bila tak pakai dengan pakai make-up
Tapi nak menyolek sampai jadi berbeza sangat2 tu makan masa jugak...

Tebalnyer bedak2 tu jangan kira la yer...
Kalau di kokot dengan sudu boleh dapat semangkuk gamaknyer!
Dengan bulu mata palsunyer...
whoooi...!!

Nasibla aku ni tak reti bermake-up bagai...
Masa anak dara dulu adala cuba2 ....
Tapi semenjak jadi mak dara nih...
Dah tak kisah dah...

Cantik atau tidak diri kita di mata suami...
Biar la suami kita tentukan...
Sedap mata memandang... dah!

Yang penting....
Natural beauty...
Keikhlasan  dan kasih sayang yang sejati tu....
Ha ha ha.....

Ayat hampehhhh!



2 comments:

ksian pulak pmpuan tu, tp beza sgt muka mekap ngn x mekap tu..

Qaseh Abadi said...

Jelas kot bini dia make up gila over bapak, boleh kot agak muka bini tu.. ale-ale saman bini plak.. pe kes la.. pelik2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...