GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

2:47:00 PM Noor Akma 4 Comments

Assalamualaikum....

GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

Nak mencuba nasib join GA nih... Manala tau, rezeki bergolek dan tergolek... Pengalaman aku pasal bog nih....  adaaaaa

Memula 5 tahun lepas, start buat blog nih, huh, tak kuasa.... hangat2 taik ayam jer... Beberapa bulan lepas tu, suatu petang.... makan depan tv berlapikkan suratkhabar lama...terbaca kat suratkhabar buat lapik tu, berblog ni boleh buat duit.....

Terus tak jadi makan.... godek2 blog balik....sampai la sekarang. Alhamdulillah, walau tak banyak mana, sikit2 lama2 jadi bukit jugak. Tapi adalah jugak pasang surut kerajinan tuh... hehe!


Okey..... done!

4 comments:

sha dhira said...

thank you for the tagging dear..
wish you good luck! :D

SHAD
http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/

Syida said...

tq for tagging me...gook luk to you dear...:)

goodluck.... saya pon join ga ni , hehehe. http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

Mimi Kyumi said...

Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html#.VhSdM-yqqko

Semoga Berjaya Dapat Rm200 Tu..Ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...