HARI RAYA AIDILADHA GIVEAWAY by Yaya Cendana

12:40:00 AM Noor Akma 3 Comments

Assalamualaikum.....


Dah nak raya lagu rupanya.....

Raya Aidil Fitri rasanya baru kemarin....

Untuk raya Aidil Adha ni....
 Rasanya topik yang paling sinonim....
Berkorban.... pengorbanan...

Dah berapa banyak pengorbanan kita untuk membahagiakan ibubapa kita....? Dah cukup ke pengorbanan kita dibandingkan pengorbanan mereka membesarkan kita....?
Buatlah agar mereka sentiasa tersenyum bahagia pada kita...

Oleh itu, Selamat berkorban..... 
Dan selamat makan kari daging, sup tulang, sup ekor dan rendang daging korban...
hehe!


Giveaway bermula pada 3 September 2015 - 23 September 2015

Bye.... :)


3 comments:

Mimi Kyumi said...

Hai..Hai..Ada Orang Tak ?Mimi Singgah Sini Dari Segmen Yg Sama.

http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-ketiga-hari-raya-aidiladha-by.html

Semoga Berjaya..

Kisah Nenot said...

gud luck...done follow u :)

Fifi Fizah said...

gd luck/jom singgah
http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/09/hari-raya-aidiladha-giveawy-by-yaya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...