Mini Birthday Giveaway by MiminAdam

12:25:00 AM Noor Akma 9 Comments

Assalamualaikum......

Pertamakali jadi sponsor GA....
Dup dap jugakla....
Maklumla bukan blogger yang dikenali...
Suam2 kuku jer....
Peace ^_^

Ada la berangan nak buat GA sendiri...
Tapi belum mampu lagi.....
Menyelit la kat blog nih.......
Segan jugak... 
Tapi buat biasa2 jer...
He he!:)

-----------------------------------------------

Mini Birthday Giveaway by MiminAdam | seharian nak juga nak buat persediaan ni. Akhirnya! Mimin merasmikan Mini Birthday Giveaway byMiminAdam Bermula 1 September 2015 sehingga 30 September 2015. Penyertaan anda amat Mimin alu-alukan. Semoga berjaya !

Bismillahi.....

Mini Birthday Giveaway byMiminadam
WishBirthday Terbaik untuk Mimin:

Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada para blogger
2. Copy coding kat bawah sekali
3. Mencipta WishBirthday yang menarik untuk Mimin
3. Klik sini :



4. Follow blog :
MiminAdam, MeraHussain. ShahiraAlfi StudioSafuraraKhaty AimanAlongAna jingga, sayidah NapisahNoor Akma, Nurbeauty, WawaWanibahejabellamaisarahGrafixCik enFarhainLittle WeirdoMimi RheemRoseAna, AishaIbrahim

5. Follow Instagram
MiminAdam, dalizgrafix, Shahira rahimaim94, Wawamaisarah_humairaeintan_nurfuzieLittle WeirdoMimi RheemS A BeautyNurBeautAnggunalfiramadhani, ahkakgojes, aisya_zuhaili


Tarikh Tamat: 30 September 2015
Senarai Sponsor dan Hadiah
------------------------------------------------------

Jom la ramai2 join GA nih.....
Hadiah pun menarik tau....

Sebelum tu wish birthday dulu....
Kat Cik Mimin kita...

Allah selamatkan kamu.... 
Allah selamatkan kamu...... Allah selamatkan Cik Miminnnnnnn... 
Happy Birthdayyyyyy....
(Ha... tiup lilin tu sambil doa dalam hati... tau!)

Good Luck!!!!
Ha ha ha....

Okey la tu....
Bye....!

9 comments:

salam perkenalan...blogwalking dari blog Mimin :-)

http://contengan-rasa.blogspot.com

nk kenal gak geng2 sponsar ni.. cik en pon salah seorang sponsar.. :)

Syah said...

caiiyokk2

saya pun dh join...jemput singgh

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

Cikk Mimin said...

hehe terima kasih kak ^.^ jgn lupa untuk follow up ye. dari, miminadam

sha dhira said...

jalan-jalan ke sini...
http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/

Singgah bw kat sini :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html

BW dari segmen yang sama

AM nak ajak..

Follow blog AlongMisuari

Artikel TERBARU AM

Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

HOT ITEM..
LeoRa For Men
LeoRa For Women

Terima Kasih
AlongMisuari

Assalamualaikum.

Baru berkesempatan nak singgah sini. better late then never rite :)

Entri Mini Birthday Giveaway Mimin Adam Klik Sini

Jom join giveaway Cik EN. Hadiah bernilai RM1000 menanti anda. KLIK SINI

Nur Afiqah said...

Datang dari giveaway yang sama..join join giveaway fiqa pula…http://mawarberduri4147.blogspot.my/2015/10/giveaway-my-birthday-by-afiqah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...