Seawal 7 Hari Dengan Zizani Secret Soap.... Kulit Cantik Jelita, Meletop Gitteww!!!

8:30:00 PM Noor Akma 0 Comments

Ada masalah kulit.??... Tompok jeragat, kesan parut, tona tidak sekata, kulit kusam, berjerawat, kekeringan kulit dan kesan awal penuaan wajah... rungsingkan...? Macam2 produk dah cuba tapi tak serasi dan tak ada tanda2 nak hilang..... camne nak buat lagi... erk!


Haaaaa...... boleh guna produk ni... ZIZANI SECRET SOAP...menggabungkan rahsia kejelitaan dan kesempurnaan kulit, wajah dan tubuh badan... seawal 7 hari sahaja. Oleh itu, jangan pandang sebelah mata. Buka mata luas-luas..... Bak kata pepatah orang putih tu.. 'Don't Judge The Books By Its Cover'. Belum guna, belum pakai.... belum tahuuuu.....

Baca dulu kelebihan produk ZIZANI SECRET SOAP nih....

1. Membantu mencerahkan tona wajah, parut dan tompok jeragat

2. Membantu mengawal kulit berminyak dan berjerawat

3. Membersih wajah dan badan dengan sempurna tanpa mengeringkan kulit

4. Membekalkan kelembapan semulajadi sepanjang hari tanpa kesan berminyak

5. Membantu mengurangkan kesan penuaan kulit seperti kedutan dan garis halus

6. Membekalkan antioksida yang penting untuk kulit melawan kesan UV matahari

7. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif

8. Formulasi natural yang unik, tanpa pengelupasan, tanpa paraben dan SLS

Keberkesanannya telah terbukti dengan testimon para  penggunanya tauuuu.... Jangan tak tauuu!

TESTIMONI PENGGUNA





ANTARA TESTIMONIAL LAIN
” Saya dah cuba Sabun zizani ni..mula-mula ingat macam sabun yang lain. Tapi lepas beberapa hari nampak kelainan pada muka. Jerawat dah mula mengecut. Saya amat sarankan pada yang ada masalah jerawat cuba sabun ni ”
~ Kak Seri, Cheras

” Muka saya selalu gelap dan kusam setiap hari. Setelah mencuba sabun ni..nampak perubahan pada muka dah mula cerah..dan sentiasa lembap setiap hari selalunya kering ”
~ Abg Mei, Hulu Langat

Harga??? Murah jerrr.... bukan 100, bukan 80. bukan 50, bukan... bukan.... bukan 30.... bukannnn....
RM29 jer satu.... pos percuma.. mana nak dapat lagi ... 'alah membeli, menang memakai'..tuh!




Sesiapa yang nak jadi stokis, amat di alu-alukan...

Apa tunggu lagi,.... beli dan gunakan ... Selesai masalah kulit, jiwa tenang hati pun senang.... 

DAPATKAN ZIZANI SECRET SOAP SECARA ONLINE DI : 


Jadi Pengedar - http://zizanisecret.com/index.php/stokis/

Nak  kulit cantik, ingatlah / gunalah... ZIZANI SECRET SOAP.... walla.!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...