Segmen Irrayyan | Hari Malaysia 2015

4:41:00 PM Noor Akma 4 Comments

Assalamualaikum....


Yeayyh... Selamat Hari Malaysia....

Done follow.....


Anak bongsu bergambar di Laman Seni Sek. 7 pada Hari Malaysia tahun lepas...
Tahun ni cuti nak pergi mana plak esok.... tak tau lagi... hehe!

Tarikh tutup penyertaan adalah 16/9/2015 , jam 6 petang

Bye!

4 comments:

irra yyan said...

terima kasih join segmen irrayyan :)
wahhh dekat lah kita kalau shah alam

selamat berjaya!.. moga-moga menang

selamat berjaya!.. moga-moga menang

Selamat HARI MALAYSIA.... Done FOLLOW sini.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...