Tudung Aidijuma Giveaway by Anies

9:51:00 PM Noor Akma 2 Comments

Assalamualaikum...

Tudung Aidijuma Giveaway by Anies

Pengalaman tentang tudung.....

Masa mula2 pakai tudung....tudung yang popular masa tu.... Tudung bawal  yang nipis tu..... Kat tepi2 tu selalunya bermanik atau besulam....Senang je pakai.... pin bawah dagu dan pin atas bahu kiri dan kanan.....Lepas tu, popular tudung indon gara2 satu cerita tu ....Apatah, dah lupa.... yg pelakon tu... mbak arini, kalau x salah...

Mula2 agak kelakar tengok versi tudung indon tu....Lama2 org pun dah kreatif, dipelbagaikan...Barulah aku tertarik nak pakai.....Lebih2 lagi tudung ala2 fareeda.... cantik!! Sekarang ni nampaknya dah berbalik. fesyennya... Tudung bawal dah muncul balik.... Ditambah plak dengan shawl atau selendang panjang....

Dulu2 selendang2 ni nenek2,opah2 dan tok wan jer pakai... Tapi gantong je kat atas kepala... Hahaha.....Puas belajo membelit..... Tak pass2 jugak.... Nnti nak beli yang instant jer la....
Kerja senang, hatipun tenang... Keh... keh... keh.... ^-^ peace....!

Nukilan : Noor Akma
huhahuhajerr.blogspot.my

Giveaway ini berlangsung dari 14/9/2015 hingga 24/9/2015

bye!!!

2 comments:

sy pun rs pelik jugak dgn tudung tu ;-)

GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

terima kasih sekali lagi.

salam ukhuwah,
anies

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...