GIVEAWAY : NOVEL KESAYANGANS

1:30:00 AM Noor Akma 4 Comments

Assalamualaikum..................


Saya suka baca buku,novel, majalah dan apa saja bahan bacaan, kat rumah saya ada berkotak2 novel tau. Yang lama letak dalam kotak... yang baru ada kat rak. 

Dulu lagi banyak, tapi masa  pindah rumah... tak dapat angkut semua novel dan majalah2 tu... sob...sob sedih! So, saya inginkan novel kesayangans sebab suka membaca dan kumpul balik koleksi. ... hihi!

Harap2 dapatlah.....Ok....dah join yer! Tarikh tutup 16 Oktober 2015

Bye...^-^peace...!

4 comments:

Cik Hani said...

inshaallah.. hehe.. good luck!

Singgah bw peserta dan follow mne yg tak difollow lagi

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-novel-kesayangans.html

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Cik Yanie said...

dtg dri GA yg sma http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/giveaway-novel-kesayangans.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...