Giveaway Nurfuzie Dot Com #1

11:14:00 PM Noor Akma 15 Comments

Assalamualaikum....

Wah, canggihlah GA nih

Banyaknya hadiah.....

Meriahhh.........!!!

****************************************



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua
Give Away yang ditunggu tunggu oleh cik en dan sponsar sponsar cik en akan bermula pada 1/10/2015 sehingga 30/10/2015
Hadiah bernilai lebih dari RM 1000 boleh dimenangi dengan penyertaan 18 sponsar untuk 28 orang peserta yang bertuah. Mungkin anda salah seorangnnya. Jadi apa tunggu lagi, mari mencuba dengan join Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 ini dengan syarat yang sangat mudah.
Kalau sertai Insyallah rezeki itu ada, Kalau tidak sertai sudah tentu rezekinya tiada
Ini syarat yang perlu untuk menjadikan rezeki itu jadi kenyataan


1. Buat satu entry bertajuk " Giveaway Nurfuzie Dot Com #1"

2. Follow  dan like semua sponsar dibawah ini  dan copy html dan paste di HTML entri korang :

Follow Blog
Nurfuzie , Julia Jamaludin , Lisa Hlovate , Along , MrsYatie , KhalidKyle , Shad , Nona , Farah , Athirah Diyana , Ejulz , Addin , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Emy Amelia , Irrayyan , Sporting Mummy , SayidahNapisah

Follow Instagram
Nurfuzie , Lisa Hlovate , Along , Shad , KhalidKyle , Athirah Diyana , Ejulz , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Nona , Emy Amelia , Marsha farprettybylh

Follow Twitter


Follow Google+


Masukkan Dalam Bloglist
Farah , MrsYatie , Addin , Irrayyan , SayidahNapisah

Fanpage

Nurfuzie.com
Along Maisuri
Shad
Ejulz
Farprettybylh
Kawaidesu Concept
Sayidah Napisah
Emy Amelia
Carehappytips
Jeragat LESS? Seronok
Follow
Cahaya Farah
Irrayan

3. Publish dan letakkan link entri tersebut di komen entri  Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 sahaja

Tarikh Give away ini bermula 1/10/2015 sehingga 30/10/2015.

****************************************

Harap2 ada rezeki.....

"Tuah Ayam nampak di kaki, tuah ku  nanti manalah tahu..... kan!"

Hihi......!!!


15 comments:

kak gojes said...
Mimi Kyumi said...

Mimi Singgah Mlm Sini Sambil Lepak2..Dari GA Yg Sama..Jemput Datang Ke BlOG Mimi..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html#.VhPeO-yqqko

Semoga Berjaya ..Hehe

nona senyum2 said...

wahh wahhhhh..smg berjayaaaaa taw~


sekaki join, jom ler singgahhh.hahaa

http://nonasani.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

jalan2 sini...(^^,) gud luck...
~dari GA yg sama~

Singgah dari GA sama, semoga berjaya :D
http://www.syahidahfadilah.com/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Singgah bw kat sini

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Good luck dari Nurfuzie.com dan geng sponsar
Terima Kasih memeriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
Harap syarat syarat yang ditetapkan dipenuhi, ini untuk mengelakkan pembatalan pemenang jika ada syarat yang tidak dipenuhi..
Sentiasa keep in touch dengan Nurfuzie.com selepas tamat GA ini untuk penguguman pemenang ye :)

BW daripada Sponsor Giveaway Nurfuzie.com


Artikel TERBARU AM

Jemput join GA ini juga Giveaway My Birthday Giveaway by Afiqah

Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lambat Pancut)

HOT ITEM..
Nak muka putih dan licin?? Sabun PamoArgan adalah jawapanya..
Nak memikat suami?? LeoRa For Women jawapan yang PASTI..

Terima Kasih
AlongMisuari

Emy Effendi said...

terima kasih support GA bernilai RM 1,000.00 ini =)
Semoga anda berjaya!

Blogwalking dari saya, emy (salah seorang penaja giveaway ini)
Nak semak penyertaan..jn lupa follow setiap sponsar, hehe..
Semoga Berjaya ^_^

GIVEAWAY RM1K Tamat Esok!

Singgah cuci mata sini , sambil tu nak wish all the best ! Semoga dimurahkan rezeki :D

http://theathra.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Noor Najwa said...

dari ga yg sama
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html ....

salam,saya dtg dri segmen yang sama jom ke blog sya pulk..^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2015/09/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

tahniah cik en dan sponsar ucapkan. Sila tuntut hadiah anda (Jika sudah tuntut abaikan) sebelum 8/11/2015

Jemput singgah blog Nurfuzie.com

Cik en datang dari list peserta http://www.nurfuzie.com/2015/10/give-away-nurfuzie-dot-com-1-bernilai.html untuk menunaikan janji untuk bw dan follow blog yang cik en tidak follow. :)

Jemput singgah Blog Nurfuzie.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...