HOSPITAL SHAH ALAM KINI DIBUKA....

1:15:00 PM Noor Akma 0 Comments


Akhirnya, bukak jugak hospital ni. Dah bekurun rasanya menunggu. Lepas setahun kesetahun, bulan kebulan... kan! Baru lah lengkap Shah Alam sebagai sebuah bandaraya.... Moga perkhidmatan lebih efisyen, cekap dan berhemah.

Dah tak larat dengan hospital klang tu....  Sesak yang amat... Hospital klang tu dah jadi hospital warga asing dah... Dah tak rasa macam kat Malaysia.... Kita rakyat Malaysia ni dah jadi minoriti kat hospital tu.... 

Ada sekali anak buah masuk wad.... dari lebih 20 orang satu wad tu, 4 orang jer orang Malaysia, satu china, satu india, dua orang melayu.... yan lain tu bangla, vietnam, nepal, pakistan, myanmar dan negro afrika pun ada....bayangkan..! So, aku harapkan, hadkan jumlah warga asing yang masuk tu. 

Hari khamis ni aku nak melawat2 hospital Shah Alam ni.... ha ha ha... Takde la, nak pergi check-up kat sebelahnya.... klinik kesihatan Seksyen 7 tu..... Aikkk jangan silap faham plak, bukan check preggy ke  hape.... Check-up penyakit 3 serangkai tu la... 

Selalu pergi klinik tu sejak setahun yang lalu...... Bukan ada apapun, tak pernah failed Disebabkan mak bapak ada penyakit tu... aku di didiagnosis akan dapat penyakit tu. So, di suruh makan ubat hari2 sejak setahun yang lalu. Makan je la...  untuk sehat kan! 

p/s : Nak intai2 ckit kat situ, manalah tau ada peluang berniaga....


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...