Jerebu Masih Tak Surut, Anak2 Dah Boring Berkurung Kat Rumah..... Hadoi!!!

12:05:00 AM Noor Akma 0 Comments


Alahai.......... jerebu oh jerebu.........  Daripada seronok cuti sekolah, anak2 dah boring, berkeluh-kesah kat rumah. Apa taknya... dok terperap berkurung jer tak kemana2.  Jerebu kuning plak tu...
Entah bila la nak berakhir jerebu ni.... Cuti sekolah lagi... haiyyya!

Sepatutnya minggu ni minggu periksa akhir tahun kat sekolah anak2. Berterabur la jadual periksa jadinya... Anak2 bukannya nak tengok buku pun. Aku pulak yang dah naik rimas. Apa taknya, laptop ngan handphone aku la yang direbut dek anak2.

Harap2 jerebu ni segera berlalu.... tak larat nak tengok... Keluar kejap je, mata dah berair,  tekak kering dan mula nak rasa susah bernafas... Cepat2 aku masuk rumah balik... semput di buatnya.. dah la ada asthma...

p/s : gambar ambik google


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...