Rembau... Daerah Beradat, Singgah Kg En Somi Ari ni....

12:00:00 AM Noor Akma 0 Comments


Dalam perjalanan ke Melaka, singgah la sekejap kat Rembau, menjenguk kampung en. somi.... Dah lama tak balik kesini. Almaklum, orang tua en. somiku dah tiada. Yang masih ada kat kampung. emak sedara, bapa sedara dan sepupu2 en somi je....

Seronok tengok suasana kampung.... halaman yang luas, ayam dan kucing berkeliaran kat laman. Bestnya..... yang tiada kat rumahku yang tidak bertanah... jauh tinggi mendaki nak sampai... rumah flat...hihi!



p/s :  Aku gi Melaka sebab nak mengambil anak gadisku di Uitm Alor Gajah. Sekaligus mengangkut barang2nya. Cuti semester dah bermula....

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...