25 October 2015

Segmen: Jom Tingkatkan Followers

Assalamualaikum....



Jumlah follower blog ni sekarang.... 

Sikit jerr.... 182 orang  ^_^peace!

tag : cik mimin dan shad 

Bye.... :)

21 comments:

  1. terima kasih ye join segmen ni. #183. senarai peserta akan saya update bila tarikh tamat nanti. tunggu ye

    ReplyDelete
  2. Haii..Terjah Sini Lagi..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    Jom Blogwalking !

    ReplyDelete
  3. singgah dan follow sini. selamat bersegmen ^^

    http://annalieyana.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    jemput jenguk blog saya ye.

    ReplyDelete
  4. hai awak, ini dia senarai peserta. jemput tengok. baca entry sampai habis ye wak. terima kasih. Happy blogwalking

    http://leyastorymory.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-segmen-jum-tingkatkan.html

    ReplyDelete
  5. follow nombor 191 :)
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Singgah bw kat sini
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan. Follow dari segmen sama ..

    http://najihaamarzukii.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen sama! Done follow sini, nice blog. Jemput singgah blog Yana :)

    http://leeyawner.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  9. holla! salam blogger!
    singgah dan follow dari segmen yg sama!
    :)

    ReplyDelete
  10. Hai ... Datang singgah blog ni ... Jemput singgah naaa ^_^

    Salam ukhuwwah dari saya Mawar Assufi :)

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    #Awak, tak boleh follow kenapee >_<

    ReplyDelete
  11. Singgah sini from segmen yang sama and done follow, singgah blog saya for followback, okay?

    http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followe-by-leya.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini..dari segmen yang sama... dah follow...follow saya balik ya...
    http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  13. jom join segmen Be On Fixqrimalek's Bloglist di blog saya. syarat nye senang sahaja. jom ye
    http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/11/segmen-be-on-fixqrimaleks-bloglist.html

    ReplyDelete
  14. hai...mamayu dari segmen yang sama juga.. done follow awak :)
    http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    nanti follow mamayu ek >>> http://lynk.my/AvB

    ReplyDelete
  15. Hi.. Cikla singgah dr segmen yg sama.. Dh follow awk pun.. Slm kenal...

    ReplyDelete
  16. sorry lambat blogwalking ke sini..

    Jom singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  17. Salam singgah, done following u. Follow me back ok dearie :)
    http://surayajafar.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    ReplyDelete
  18. singgah cne n follow awk dr segmen yang sama

    http://akukahbidadariitu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  19. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  20. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...