Segmen: Jom Tingkatkan Followers

1:53:00 PM Noor Akma 21 Comments

Assalamualaikum....



Jumlah follower blog ni sekarang.... 

Sikit jerr.... 182 orang  ^_^peace!

tag : cik mimin dan shad 

Bye.... :)

21 comments:

leya yeolly said...

terima kasih ye join segmen ni. #183. senarai peserta akan saya update bila tarikh tamat nanti. tunggu ye

Mimi Kyumi said...

Haii..Terjah Sini Lagi..Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Jom Blogwalking !

NZ Lieyana said...

singgah dan follow sini. selamat bersegmen ^^

http://annalieyana.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

jemput jenguk blog saya ye.

leya yeolly said...

hai awak, ini dia senarai peserta. jemput tengok. baca entry sampai habis ye wak. terima kasih. Happy blogwalking

http://leyastorymory.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-segmen-jum-tingkatkan.html

ucing said...

Hi Ucing dah Follow Awak Dari

Segmen Jom Tingkatkan Jumlah Followers

NUR RAIHANAH said...

follow nombor 191 :)
http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/

Singgah bw kat sini
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Salam perkenalan. Follow dari segmen sama ..

http://najihaamarzukii.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Liyana Jasmi said...

Singgah dari segmen sama! Done follow sini, nice blog. Jemput singgah blog Yana :)

http://leeyawner.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

sofie adie said...

holla! salam blogger!
singgah dan follow dari segmen yg sama!
:)

Hai ... Datang singgah blog ni ... Jemput singgah naaa ^_^

Salam ukhuwwah dari saya Mawar Assufi :)

http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

#Awak, tak boleh follow kenapee >_<

Fikri Malek said...

Singgah sini from segmen yang sama and done follow, singgah blog saya for followback, okay?

http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followe-by-leya.html

Nurr Iffah said...

singgah sini..dari segmen yang sama... dah follow...follow saya balik ya...
http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Fikri Malek said...

jom join segmen Be On Fixqrimalek's Bloglist di blog saya. syarat nye senang sahaja. jom ye
http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/11/segmen-be-on-fixqrimaleks-bloglist.html

siti rahayu said...

hai...mamayu dari segmen yang sama juga.. done follow awak :)
http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

nanti follow mamayu ek >>> http://lynk.my/AvB

Hi.. Cikla singgah dr segmen yg sama.. Dh follow awk pun.. Slm kenal...

sorry lambat blogwalking ke sini..

Jom singgah :)

http://www.azhafizah.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Salam singgah, done following u. Follow me back ok dearie :)
http://surayajafar.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-follower.html

Yana Siti said...

singgah cne n follow awk dr segmen yang sama

http://akukahbidadariitu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...