Segmen December Award & School Holiday Contest By Izzat Azhar

9:30:00 PM Noor Akma 5 Comments

Hi Guys! Segmen Monthly Award by Izzat Azhar datang lagi, tapi kali ni ada sedikit kelainan. Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join!!

Segmen December Award ni agak berbeza dengan previous monthly award which is November Award sebabnya, kali ni Segmen ini besertakan dengan Contest dan bila sebut contest mesti ada hadiah kan dan hadiah hadiah yang ditawarkan oleh para para sponsor boleh dikatakan agak lumayan.


Haaa kan. Banyak jugak Hadiah yang ditawarkan kan? So apa lagi. Jom join bantu member sama member. Sambil tu boleh cuba cuba nasib kan. Mana tahu kut kut melekat satu hadiah tu. Untung! So yeah, Goodluck!

5 comments:

sofie adie said...

good luck!
^_^

BW daripada GA yang sama

Good Luck....

BW dari Segmen December Award & School Holiday Contest

Follow blog AlongMisuari

AM nak ajak join GA
Giveaway Disember 2015 Cash RM500

Berminat menjana RM2400 sehari??? KLIK SINI

Terima Kasih
AlongMisuari

Tahniah
anda dah menang

Izzat Azhar said...

Tahniahhhh blog ni dipilih sebaga pemenang dalam School Holiday Contest. Come Check it out ;)

http://izzatazhrofficial.blogspot.my/2015/12/senarai-pemenang-segmen-december-award.html

Izzat Azhar said...

Tahniahhhh blog ni dipilih sebaga pemenang dalam School Holiday Contest. Come Check it out ;)

http://izzatazhrofficial.blogspot.my/2015/12/senarai-pemenang-segmen-december-award.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...