Bersyukurlah Seadanya....

10:44:00 AM Noor Akma 4 Comments


Kita layan mutiara kata pemanggkin semangat nih....

Sementara nak cari  idea buat n3 sepanjang minggu depan plak...

Hari minggu ramai yang beriadah bersama keluarga....

Tak sempat nak beronline....

So,  ini je lah.... 

Selamat beriadah bersama keluarga...!

Ceria2kan lah harimu... yeahh!

Bye!

***************
riadah  mimpi...
klik SINI
***************

4 comments:

ros nordin said...

betul. selalu bersyukur lebih bahagia :)

sofie adie said...

#syukurselalu
^_^

Amir said...

hargai setiap detik bersama yang tersayang

Akim said...

Bersyukur dengan apa yang kita ada.. jangan bandingkan dengan orang lain....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...