Keputusan Tidak Rasmi, MYIDEAKINI.COM..... Suka2...hihi!

9:58:00 AM Noor Akma 1 Comments


Huiyyo.... Cayalah. Gosok2 mata tengok. Semalam dapat tau ni. Seronok sangat rasanya. Harap2 nanti yang tak rasmi akan dirasmikan. Waktu tu nanti... barulah boleh lompat sampai ke bintang... Opps... buat lompat bintang jelah.... hihi!

Kalau ada rezeki tak akan kemana... kan!  Tak sabar dah ni.... Apapun semangat2,  teruskan usaha don't giveup ...huhu! :))

***************
SEO mimpi...
klik SINI 

1 comments:

sofie adie said...

tetiba rasa cuak tunggu keputusan nih...
best of luck ya!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...