Kitar Barang-Barang Lama Jadi Pasu Bunga...

9:54:00 AM Noor Akma 4 Comments


Jika ada periuk belanga, cerek, teko yang dah rosak, sumbing atau bocor ..... jangan dibuang yer.... Boleh dibuat tempat tanam pokok bunga tu.... pasu bunga yang sangat unik. Cantik dan bergaya gitu...

Tin susu dan sardin yang di cat bewarni-warni pun boleh di tanam pokok bunga. Apatah lagi tayar terpakai pun boleh dibuat pasu.... Singki. tu cantik terletak je bila merimbun pokok bunga menjalar ni.

p/s : insya'allah nanti rumah siap bolehlah menanam pokok2 bunga macam ni.... tak sabar ehhh!

#kredit SINI

4 comments:

ros nordin said...

cantik jugak kan.. :)

Qaseh Abadi said...

cantik.. barang ada, cuma buat ngan x je..haha

Jimat, cantik dan mesra alam.. kita hanya perlu kreatif je

wow kreatif sungguh nih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...