Kontest SEO MYiDEAKiNi.com 2015

7:17:00 PM Noor Akma 4 Comments

Assalamualaikum.....


SEO.... apa tu? Memang tak faham. Walau dah 5 tahun terbabit dalam dunia blog.. akak masih terkial2 nak memahami tentang SEO dan kepentingannya. Tau buat entry jer. Apatah lagi pasal domain sendiri tu. Bila blogspot.com dah tukar ke blogspot.my... pening sekejap tak tau nak buat apa... huh!

Memanglah teringin nak ada domain sendiri.... huhahuhajerr.com.....sedap gak bunyinya tu, baru nampak professional dan berdaya saing di dunia blogger nih... Yalah nak  pergi ke suatu tahap yang ke atas lagi iaitu...... "Kearah Menjalinkan Ukhwah Silaturahim Antara Bloggers" kan, tu diaaaa aihh!

Boleh ke, layak ke ... selama ni godam trial and error daripada entry SEO yang jumpa kat internet je.. Itupun sebab dikatakan buat macam tu, macam ni boleh dapat trafik tinggi...habuk pun tarak... haha! Sebenarnya apa pun tak faham lagi.... apapun....  :

Buah cempedak diluar pagar, ambil galah tolong jolokkan
Akak ni mak budak nak sangat belajar, tolong le tunjukkan....

Bye....!

***************
Mengayat mimpi...
klik SINI
***************


4 comments:

Puan Wawa said...

good luck..")

Terima kasih atas sokongan & penyertaan...Semoga berjaya dalma pemilihan artikel nanti...

Minta peserta add Komuniti G+ untuk tujuan kemaskini Kontest SEO MYiDEAKiNi...Terim kasih..

https://plus.google.com/communities/118193441934781599728

Keep up.. Share this contest :)

ros nordin said...

goodluck k.noor :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...